KINE Liesse Vandeweyer

LiesseLiesse Vandeweyer

Kinesitherapeute
NST-therapeute

 

 

 

 

 

Hallo, ik ben Liesse Vandeweyer, afkomstig uit Kortessem.
Sinds juli 2015 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeute aan de Universiteit van Hasselt, daar behaalde ik mijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie musculoskeletale revalidatie optie sportrevalidatie. Hierdoor richt ik me zowel op het behandelen van de klacht als op het voorkomen van terugkerende klachten. Sport is ook voor mezelf belangrijk, ik ben spelverdeelster bij de volleybal van Kortessem, skimonitrice en buiten het volleybalseizoen jog ik regelmatig.

In 2015 startte ik de opleiding fasciatherapie in Gent, dit is een vernieuwende globale therapie met zowel een benadering van lichaam en geest, voor pijn-, bewegings- en functioneringsstoornissen. Het legt de link tussen zuiver fysieke en emotionele klachten. Het eerste jaar fasciatherapie heb ik ondertussen succesvol afgerond, het tweede jaar zal zich vooral focussen op craniale en viscerale behandelingen.

In 2016 behaalde ik mijn getuigschrift voor de opleiding NST.

In 2017 startte ik nog een opleiding van twee jaar op het programma namelijk sportspecifieke combinatietherapie van manuele en osteotherapie (SCMO), deze ga ik samen met collega Anneleen volgen. Tussen deze langere opleidingen probeer ik ook regelmatig nog kleine cursussen te volgen om zeker up-to-date te blijven met de recente behandelingstechnieken.

Afspraak maken