KINE/OSTEO Jan Geens

Jan Geens

Osteopaat C.O.

Osteopathie
Sportkinesitherapie
Algemene kinesitherapie en revalidatie
Structurele therapie
Kinesiotaping
• Craniosacrale therapie

 

Hallo,

Mijn naam is Jan Geens en ik ben afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Boortmeerbeek. Ik woon en werk sedert 10 jaar in Limburg.

Al sinds mijn jonge jaren ben ik actief op sportief vlak. Zwemmen en basketbal waren mijn grootste hobby’s in mijn jeugd. Deze interesses bepaalden mee mijn studiekeuze. Ik startte een opleiding revalidatie wetenschappen en kinesitherapie te Brussel in 2004 en studeerde hier in 2009 af met als specialisatie sportkinesitherapie.

Na deze studies ging ik aan de slag als sportkinesitherapeut in een privé praktijk en deed ik de begeleiding van twee provinciale voetbalploegen. Door deze ervaringen werd ik gestimuleerd om verder me te verrijken in het bewegingsapparaat en het gehele lichaam.

In 2010 startte ik daarom een opleiding osteopathie aan het “Flanders International College of Osteopathy” (FICO). In 2016 legde ik vervolgens succesvol het eindexamen osteopathie af voor een internationale jury en startte ik als osteopaat bij OsteoBerx.

Ook na mijn opleiding Osteopathie valt er nog steeds veel bij te leren. Recent volgde ik deze opleidingen om me verder te verdiepen in de wondere wereld van het menselijk lichaam: Osteopathie bij kinderen  (de Bakker en De Ruyck), Neurostructurele Integratie Therapie (Berx), Korte hefboom manipulatie technieken (Herbert), NES-health (Paulissen).

 

Algemene osteopathie

Kinder osteopathie

Craniosacrale therapie

NST-therapeut

NES-Health therapeut

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Sportkinesitherapie

Afspraak maken Osteo Afspraak maken Kine